[MIAspotlight #3] Lisa van der Geest

Lisa is iemand die weet wat ze wil en wat ze kan. Ze is veel tijd kwijt aan haar pittige studie, dus ze is blij als ze in de zomer even op de fiets kan gaan zitten of in de winter naar de ijsbaan kan. Lisa is een echte teamrijdster. Ze kan wedstrijden zelf winnen op inhoud en doorzettingsvermogen, maar als het lijkt een eindsprint te worden, kan ze zich als een van de besten opofferen en haar kwaliteiten inzetten om voor haar teamgenootjes de sprint aan te trekken. Dat snappen we ook wel, want vriendje Kevin maakt de lekkerste pannenkoeken voor na de race! Dat is ook waar Lisa naast haar studie en sport het liefst tijd aan besteed. Kevin, maar ook vriendinnen, leuke dingen doen en reizen. Lisa wordt er blij van.

MIA: Lisa van der Geest

Leeftijd: 23

Studie/werk: Masterstudente arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden

Sporten: Schaatsen, inline, fietsen, hardlopen

Ontspanning: Lezen, series kijken en koken

Vakantie bestemming: Kaapstad, en nieuwe plekjes ontdekken

Verborgen talent: Zingen, maar dat houd ik liever verborgen

—Go to’s—

Koffie: Zwart, niet te sterk

Thee: Gember-citroen thee

Ontbijt: Koude havermout met appel, rozijnen, kokosmelk en pindakaas

Pre-workout food: Banaantje (of zelfgemaakte bananenbrood)

Recovery food: Scrambled egg met avocado

Snack: Chipjes

Comfort food: Home-made bietenburgers met zoete aardappel frietjes

Work-out: Schaatstrainingen met wedstrijdelementen erin (bijvoorbeeld finale imitaties)

Work-out-outfit: Schaatspak!

—Open boek—

Laatste keer in de bios: Alweer meer dan een jaar geleden, met vriendinnetje bij een hele zielige romcom, waarbij iedereen moest huilen.

Laatste keer uit eten: Met de ploeg op trainingskamp, bij de italiaan ‘Roma’ in het centrum van Erfurt.

Laatste app’je naar je familie: Gister, in de groepsapp met m’n twee broers en zusje over een kado kopen voor de verjaardag van onze mama. Iedereen stemt in dat we inderdaad nog een kado moeten kopen, maar uiteraard is er niemand met een idee.

Laatste impuls aankoop: Dezelfde broek als teamgenootje Iris, in Erfurt. Omdat ik hem zo leuk vond en ze hem daar ook hadden.

Huishoudelijke klusje dat je het meeste hekelt: Was ophangen, gelukkig heb ik een lief vriendje die dat graag doet voor me.

Work-out die je ‘per ongeluk’ overslaat: Oefeningen voor m’n rug. Erg slecht want m’n rug is niet al te sterk, maar het zijn altijd oefeningen waarbij je geen resultaat ziet.

Grootste ergernis: Ik erger me eigenlijk niet zo snel, de energie die dat kost stop ik liever in wat leuks!Laatste nieuws

het ijs weer op

Het ijs weer op!

HELP!! Kan ik het nog wel? Of zal ik – al dan niet spreekwoordelijk – door het ijs zakken? Dat klinkt misschien erg dramatisch, maar ik betrap mezelf in de […]

Lees meer ›

loesanne van der Geest

To do voor het schaatsseizoen 

Hoewel de schaatskou nog ver weg lijkt, zijn de voorbereidingen voor het marathon schaatsseizoen achter de schermen in volle gang. De eerste KPN cup marathon vindt namelijk over exact een […]

Lees meer ›