Ken je het leukste schaatsteam van Nederland! En het sterkste in het dames marathonpeloton. Team mkbasics.nl beleefde in 2017-2018 werkelijk een droomseizoen. Ze wonnen tien van de zestien KPN Cup baanwedstrijden, werden Nederlands Kampioen op natuurijs en wonnen nog een aantal wedstrijden in o.a. Zweden en op Nederlands natuurijs. 

Schaatsteam

Het schaatsteam bestaat uit Lisa van der Geest, Iris van der Stelt, Merel Bosma en Dieuwertje van Kalken, en rijdt in de kleuren van hoofdsponsor mkbasics.nl. Niet alleen hele goede schaatsers, maar bovenal benaderbare, zelfbewuste en toegankelijke jonge vrouwen.

MIA-mkbasics.nl businessclub

MIA-mkbasics.nl businessclub heeft als doel om het leukste en meest succesvolle marathonschaatsteam van Nederland te ondersteunen. In ruil daarvoor bieden wij supporters en ondernemers een kijkje in onze keuken. Ervaar de wedstrijdspanning, volg de tactiek van het team en leef mee. We bieden een unieke kans om samen met de MIA Ladies te sporten in aanloop van en tijdens het seizoen. De spanning, het plezier en de emoties in de sport zijn elementen die iedereen fan van dit team maakt!

Hoe kan je ons ondersteunen?

Kies uit één van onze drie clubpartnerschips: MIA ladies Supporter, MIA ladies Member of MIA Ladies Partner en we zorgen ervoor dat je de meiden leert kennen, met ze verbonden raakt en ze onvoorwaardelijk steunt. Je kunt kiezen uit:

MIA Ladies Supporter

Laagdrempelig instappen voor een bedrag van € 100. We betrekken je op digitale wijze bij het spontane en enthousiaste meidenschaatsteam en daarvoor krijg je:
– Keuze uit één van de vijf Riggler wintermutsen t.w.v. € 50 als welkomstcadeau
– Exclusief toegang tot onze community

MIA Ladies Member

Jouw steun aan het team belonen we, door je niet alleen op digitale wijze te betrekken, maar je ook ‘live’ onderdeel uit te laten maken van het netwerk van gelijkgestemde sportminded ondernemers. Voor een betaalbaar bedrag van € 475, geven we je:
– Welkomstcadeau’s: Kies uit één van de vijf Riggler wintermutsen t.w.v. € 50 én ontvang een Cádomotus Versatile rugzak t.w.v. € 129,50 én een TORQ 15% kortingscoupon op 1e online bestelling;
– Exclusief toegang tot onze community;
– Hospitality voor 2 personen bij één marathonschaatswedstrijd;
– Een uitnodiging voor het MIA-mkbasics.nl winterevenement. Deelname aan een volledig verzorgde,  gezamenlijke sportactiviteit voor 2 personen.

MIA Ladies Partner

Schaats- en zakensucces gaan gelijk op voor MIA Ladies partners. Een unieke kans om met een business netwerk mee te leven met het team. We zorgen ervoor dat je ze persoonlijk kan aanmoedigen! Voor € 1.450 ontvang en krijg je:
– Welkomstcadeau’s: Kies uit één van de vijf Riggler wintermutsen t.w.v. € 50 én ontvang een Cádomotus Versatile rugzak t.w.v. € 129,50 of een schaatshelm Alpha 2 met aeroshell t.w.v. € 150 én een TORQ 15% kortingscoupon op 1e online bestelling + TORQ voedingspakkett.w.v. € 25
– Exclusief toegang tot onze community;
– Hospitality voor 2 personen bij 2 marathon schaatswedstrijden waarvan één het NK marathon;
– Een uitnodiging voor het MIA-mkbasics.nl winterevenement. Deelname aan een volledig verzorgde, gezamenlijke sportactiviteit voor 2 personen.
– Mee op trainingskamp, twee dagen fietsen met de MIA Ladies incl. overnachting en ontbijt voor 1 persoon;
– Vermelding met logo en link op website.

Waarom aansluiten

  • Word onderdeel van een netwerk rondom het enthousiaste, spontane en toegankelijke team MIA-mkbasics.nl;
  • Beleef de live uitzendingen op NOS studio sport alsof je zelf op het ijs staat!
  • Laat je inspireren door gezonde, sportieve vrouwen met talent en ambitie;
  • Zie hoe het is om doelen te stellen, gedisciplineerd te leven, voldoening te voelen, te winnen (of te verliezen)
  • Maak kennis met gelijkgestemde, sportminded ondernemers;
  • Toon je onvoorwaardelijke steun samen met andere fans en schaatsliefhebbers en ontmoet elkaar vaker tijdens de KPN marathoncompetitie;
  • Maak gebruik van de mogelijkheid om de MIA Ladies in te zetten voor je eigen onderneming;
  • Clubpartnership: 70% van de inkomsten gaat naar het schaatsteam.

Clubpartner worden? Fantastisch.

Neem daarvoor contact op met Catelijne Hol: catelijne@cadomotus.com/+31 6 11 26 27 04